Vuosi 2016

Jussi Vatanen ja Antti Ihalainen (Tauno Hovirinta ja Kari Lineri)
Otso syömässä. Otsona Thomas Dellinger
Jonglööri Kai Kuutamo

Tulitikkuja lainaamassa musiikin johdattamana

"Tulitikkuja lainaamassa" sopi teatterin valitsemalle linjalle esittää hyviä kotimaisia klassikkoja, eikä sitä ihan lähivuosina ole tällä alueella esitetty.

Merimaskun teatteri päätti tehdä siitä omanlaisensa version kuitenkin kunnioittaen alkuperäistä tekstiä sekä näytelmäsovitusta. Omanlaisensa tarkoitti, että siitä ei tehty mitään kohellusversiota tai halpaa puskateatteria, mihin niihinkin se on vuosien saatossa usein taipunut.

Päätimme perehtyä henkilöhahmoihin ja löytää niiden sisältä sen hienovireisen huumorin, mikä alun alkaen on tekstistä löydettävissä. Vauhtia ei toki Merimaskun teatterin versiosta puuttunut. Hauska kohtausten vaihto, sekä reipas rytmimusiikki antoi näytelmään omaa vauhtiaan.

Elokuussa oli taas ohjelmaa lapsille

14.8. klo 16 Kollolan lavalle saapuivat sirkustaiteilija Kai Kuutamo ja lastenteatteri Kurnuttavan Sammakon "Otso ja varpaansyöjät".

Turun Sanomat arvosteli ensi-illassa

Anniina Karhu oli  jo toista kertaa Merimaskun teatterin ensi-illassa. Ensimmäisen kerran katsomassa "Kun lahna kutee" -näytelmää, eikä oikein tuntunut ymmärtävän siitä mitään. Nyt hän antoi esityksestämme varsin hyvät arvostelut. Lue arvostelu tästä.

Kuvaa klikkaamalla voit selata koko käsiohjelman.

Tästä näet muuta mainontaan käytettyä oheismateriaalia.