TÄMÄ ILTA SIIRTYI ENSI VUOTEEN

4.6.2020

Ilman kevään koronakurimusta tänään 4.6.2020 vietettäisiin teatterissamme ensi-iltaa.

Lavan takana näyttelijät keskittyisivät jännittävään ensimmäiseen esitykseen pienet perhoset vatsassaan toisilleen onnenpotkuja antaen. Joku seuraisi tarkkaan minuutti minuutilta sääennustetta ja tarkkailisi pilviä - olisivatko säiden haltijat meille taas suopeita, kuten aiempina esityskausina. Lavarakenteiden takana kuunneltaisiin, ja vähän kurkittaisiinkin, katsomoon tulevien ihmisten virtaa. Iloittaisiin täyttyvistä penkkiriveistä, sillä katsojat ovat näyttelijöille se energia, jolla jokainen näytös viedään loppuun asti aivan täysillä nauttien.

Nyt penkkirivit varasi Kutsumaton Vieras. Se halusi käsikirjoittaa kesän aivan omalla tavallaan, se ohjasi hauskasta hupailusta draamaa. Se otti jokaisen roolin itselleen, ne pienimmätkin, ja lavasti ja puvusti meidät uudelleen. Eikä sille riittänyt piskuinen Merimaskun teatteri, vaan samalla tavalla se pyyhki yli kaikki kesän näytelmät ja hauskat tapahtumat.

Olkoon nyt sitten niin, menköön nyt tämä kesä näin. Teatteria se ei kuitenkaan lannista. Tänään näytelmän teossa mukana olevat katsovat jo ensi kesään. Ensi kesänä 3.6. 2021 on Hölmöläisten ensi-ilta ja silloin toivotamme penkkiriveille kaikki meille niin tärkeät katsojat nauttimaan ja nauramaan kanssamme. Siihen asti pysytään kaikki terveinä ja pidetään huoli itsestämme ja toisistamme.