LASTENTAPAHTUMA 18.8.2019

31.7.2019
Perinteinen LASTENTAPAHTUMA Kollolassa 18.8. klo 13.00-16.00. Luvassa iloinen iltapäivä koko perheelle Kai Kuutamon ja Jouko Mäki-Lohiluoman johdolla.

Lisäksi poniajelua, ongintaa, sirkustyöpaja, joogaa koko perheelle Kreeta Rankin vetämänä, silakan heittoa, keppihevosia ja paljon muuta mukavaa!

HUOM! HUOM! ESITYKSET ALKAVAT KLO 13.00

Kahvia ja pullaa myynnissä.

SISÄÄNPÄÄSY 5,00€/henkilö.  ONGINTA 1,00€/kerta.

HUOM! Meillä voi maksaa myös pankkikortilla.

OLETTE LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA!

 

KAI KUUTAMON MATKALAUKKUSIRKUS

Hämmästyttävä Matkalaukkusirkus kulkeutuu tänä syksynä Kai Kuutamon
mukana myös Kollolaan! Esityksessä nähdään muun muassa
korvajongleerausta, taikatemppuja, epätavallinen ratsastava
hevonen sekä kuuluisa lentävä possu! Tule kokemaan sirkuksen
taikaa minimalistisessa muodossa ja hyvässä seurassa!

SIRKUSTYÖPAJA

Sirkustyöpajassa voit harjoittaa nuorallakävelytaitojasi tasapainoliinalla (slackline)
tai kehittää jongleerauskykyjäsi eri välineilä (pallot, keilat, diabolo, flower stick).
Mukana tänä vuonna myös kansainvälisessä suosiossa olevat Kendamat niille, jotka
haluavat haastaa itseään hienostuneemman tarkkuudenmerkeissä.
Sirkustyöpaja sopii kaikenikäisille. Myös aikuisille!

 

YHDEN JOUKON YHTYEEN LASTENKONSERTTI

Entinen seiväshyppääjä, Transitmies Jouko Mäki-Lohiluoma (520 cm v. 1981) hyödyntää urheilu-uraltaan perimäänsä koordinaatiokykyä Yhden Joukon Yhtyeessään. Hän soittaa yksin samanaikaisesti rumpuja (bassorumpu, virveli, ”hi-hat”, aksenttipelti), bassoa, kitaraa, huuliharppua – ja laulaa. Taustanauhoja tai rumpukoneita ei käytetä, vaan homma hoituu polkimilla ja vivuilla, sekä erikoiskitaralla, jossa on myös yksi bassokieli.

Jouko on tunnettu erinomaisena sanoittajana. Tekstit nojaavat suomalaisen runon perinteeseen huolellisine riimeineen ja kielikuvineen, ja ovat yhtä aikaa vitsikkäitä ja liikuttavia. Lastenmusiikissa Jouko on erikoistunut nimenomaan kouluikäisiin lapsiin. Nämä laulut kertovat Hammasraudoista, Takapulpetin pojista, ja Meidän luokan kauniista ja rohkeista. Ja vanhempien kanssa vähitellen alkavasta väännöstä tyyliin ”Onks pakko lähtee mökille?” Alle kouluikäisillekin löytyy kyllä ohjemistoa, ja konsertin jälkeen kuulijoiden päähän jää soimaan sukupolvesta toiseen kestävä hitti, PJ Hannikaisen ja Immi Hellenin Suojelusenkeli.

Joukon esiintyminen on luontevaa ja sisältää aika paljon lauluihin liittyvää tarinointia. Yhden Joukon Yhtyeen pelkistetty soitto svengaa oikeasti, ja jäsenten välinen yhteissoitto on ehkä tarkinta mitä on kuultu ikinä. Eikä tämä bändi hajoa – ainakaan mihinkään pieneen riitaan.